Beyza-mkl22 byznrgkcn trendyoldan Qesso baby var yada 4baby en uygun, biz de daha yeni 5200e Qesso babynin bebek arabası puset ve çantasını birlikte aldık, en uygunu buydu, kullanışlı duruyor mecbur kaldığımda 2 çocuğumda oturabileek gibi
Havin49_ Momlife_ kesinlikle bebek arabası marka alınmalıb bende oğlumda öyle düşündüm nırmal bişey aldım 7 aylıkken kırıldı daha almak istemedim ikizlerim oldu joie aldım gayet güzel
bartulies Havin49_ ben joieden hiç memnun kalmadım kesinlikle para tuzağı olduğunu düşünüyorum 6 aylıkken aldım 1,5 yaşında tekerleri dönmemeye başladı yokuş yukarı özellikle gitmek zulüm gibiydi
3oglanannnesi Momlife_ ilk bebekse kaçma paradan durumun varsa sonraki bebeklerde kullanıyot ama bi daha doğurmam diyorsan 4 5 binlik iş görür
fatma102 Momlife_ ben yoyko aldım kabin boy travelleri kullanışlı bulmuyorum alanlar hep pişman ilerleyen zamanlarda hep katlanır alıyorlar. fiyatida uygun pusetide daha kullanmadık çok önemli olmadığı için puset benim için bunu tercih ettik..kaliteli duruyor surerkende kolay sürülüyor
ecemavii Momlife_ Tommy baby aldım henüz kullanmadım ama çok kaliteli ve kullanışlı duruyor bi bakın isterseniz
bartulies Momlife_ ben yoyko kabin boy aldım uygun fiyatlı ve tekerleri özellikle çok kaliteli çift yönlü değil puset oturtabiliyorsun içine pusetli 8 küsürdü şuan fiyatını bilmiyorum ben alalım 4 5 ay oldu
busruno Momlife_ bu iş çok zor ya. Bende hem koldan dönmeli hem hafif hem güvenli ve rahat olsun istiyorum. Bi yanım kraft kenya diyor dönmeli değil, prego concorde veya evoque var ama onşar da dediğiniz gibi çok pahalı joie kullanan oldu mu onlar birsz daha uygun gibi
Momlife_ busruno kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz alırsan ya da model bulursan bana da yazar mısın 😀
Momlife_ busruno ben yarın Kenya kraft alıcam 😄 bugün baktım kanz oki dokie de 16.500du o da güzel ama aklım kenyada kaldı