gulshyy Yoyko tavsiye ederim travel sistem 3in1 aldım çok memnunum hem uygun fiyatlı hemde kullanım açısından güzel ve görsel olarakta şık bir araba incelemenizi tavsiye ederim.
sudeates0658 gulshyy herkes çok memnun yoykodan yaa bende aynı marka düşünüyorum ama modeller arası kararsızım
gulshyy sudeates0658 kesinlikle hem çok şık hemde kullanışlı travel sistem tavsiye ediyorum ama siz kendinize göre yine araştırın arabaya rahat sığıyor tekerlekleri çekiyorsun çıkıyor hafif bir araba yani
sinmare Eğer bebek arabası arayışında anneler varsa ben iki gün önce teslim aldım bebek arabasına Prego’nun EVO evo.. olan modeli çift yön kullanım ve kabin boy diye geçiyor 360 derece dönen 4 tekerlek 11,500 e geldi harika bir satıcı düşünen varsa aynısını yurt dışından getiriyorlar isim farkıyla
bsrelif Momlife_ bi bebek arabasına çok fazla para verilmesine karşıyım ben. Zaten yürüdükten sonra hiç binmek istemiyorlar sizin kucağınıza gelmek istiyorlar o zamanda uyutmak için bi tık işlevli olabiliyor ama uygun pusetler var onun için de.
hd_d Momlife_ ben şahsen bu kadar para vermek istemiyorum yalana gerek yok Trendyol da uygunları oluyo ben bebek arabası , puseti bide çantayı 3ünü beraber alacağım yorumları da iyi bu tarz setlere bakabilirsiniz 🫶
nmtal Ben ilkinde travel sistem almıştım çok agır ve kullanışsız olduğu için bu gebeliğimde kabın boy kullanışlı bakıyodum ıstegramda yybebekarabalari sayfası var çift yönlü kabın boy kumaş kalitesi çok güzel onu aldm 7bne sizde bakabilirsiniz baktğım bebek arabaların en uygunu ve kalıtelisi diyebilirim şuan sabırsızlıkla kullanmayı bekliyorum
byznrgkcn Bende bebek arabası ve puset arayışındayım , bana çok uygun fiyatlı bir şey önerecek olan var mı? Bütçemiz kısıtlı maalesef, kredi kartına taksitle almayı düşünüyoruz Oyüzden ne kadar ucuz olursa okadar iyi bizim için
Beyza-mkl22 byznrgkcn trendyoldan Qesso baby var yada 4baby en uygun, biz de daha yeni 5200e Qesso babynin bebek arabası puset ve çantasını birlikte aldık, en uygunu buydu, kullanışlı duruyor mecbur kaldığımda 2 çocuğumda oturabileek gibi
sudeates0658 ec691 Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
Momlife_ ec691 peki sürüşü nasıl puseti takmak çıkartmak katlamak kolay mı ben çok zayıfım ağırsa zorlanırım
ec691 Momlife_ 10 kilo puset çıkarması zor değil ama hafifte sayılmaz daha hafif travel sistem modeller var
Momlife_ regaipmucizem bende ikinci el almak istemiyorum açıkçasını o yüzden mecbur onlardan vazgeçip uygun bir şey bakıyorum
mrcsmom Momlife_ ben ilk doğumumda sunny baby ıcon travel sistem bebek arabası kullandım 3 yaşına kadar kullandık memnun kaldım biraz yer kaplıyordu ama travellerin geneli öyle bu hamileliğimde prego aldım hem uygun fiyatlı hem iş görür ama ikisini kıyaslayınca sunny baby hem kullanım rahatlığı açısından hem kalite açısından daha iyi fiyatları da hemen hemen aynı eğer bebek arabamı vermemiş olsaydım kullanmaya devam ederdim prego da hediye alındığı için değiştirmedim artık
Manifest51 Merhaba bugün araba alışverişine gittim ve birçok arabayı denedim. Aklımda prego arteon isize ve kraft kenya modelleri kaldı. İki araçta çok hafifti hızlı katlanıyordu pusetleri güzeldi arabalar kaliteliydi. Hemen hemen 20 bin bandında ikisi de. Bunun yanında aslında denemeden önce tokyo modeli vardı aklımda ama kenyaya göre daha kalitesiz duruyor gibi geldi ( kişisel görüşüm ). İnternette kanz okie dokie modelin indirimde olduğunu ve hafif olduğunu duymuştum tam almak üzereydim ama denediğimde çok hantal bir araba olduğunu gördüm. Hem yer kaplıyor hemde satış danışmanı arkadaşın söylediğine göre kalitesi çok düşükmüş hatta birkaç hatayı gösterdi ve daha mağazada böyleyse kullanımda nasıl olur diye uyarıp kanz a pek bakmamız gerektiğini söyledi. Joie nin iki arabasını denedik chrome ve versatrax iki araba da hızlı katlanmq çift yön seçeneklerini sunuyor. Özellikle chrome sürüşü rahat daha hafif aşırı kolay kapanıyor tek sıkıntısı inanılmaz yer kaplıyor orta boy bir valiz büyüklüğünde yer kapladığını söyleyebilirim. Yer sorununuz yoksa düşünebilirsiniz pusetle 14 bine geliyordu sanırım. Ebebekte %25 indirim var bu arada haberiniz olsun.
cicekbahcesi_ Momlife_ kraft tokyo pr kullanıyorum çok memnunum şuan pusetli kullanıyoruz ama diğer oturma yerini bebeğin oturma yerini kaldırmadan döndürebiliyorum kendime ya da dışarıya o özellik çok iyi tavsiye ederim katlaması kolay fazla yer kaplamıyor arabaya da sığıyor
ebobel Momlife_ merhaba ben sıfıra yakın hatta hiç farkı yok diye bilirim bagi bebek arabası aldım normal fiyatı 30₺ bin vardır 7500 aldım Instagram’dan tasarruflu annem diye bir sayfadan eğer sizde sıkıntı yapmazsanız bakabilirsiniz çok güzel modeller var oto yıkamaya vereceğim ben mesela araba çok temiz yeni ama içim rahat etsin diye veriyorum yani 5-6bine bile pusetli tertemiz arabalar var