Deletedmom_877 purpoles ya gözüküyor zaten çok özür dileyerek söylüyorum bi doku parçası gibi kaplamış orayı ama ilk defa gördüm internete de yazdım ama doğru düzgün bişi çıkmadı
ozlm4835 Deletedmom_877 bartholin kistini biraz araştır seninkine benziyor mu bir bak ve doktoruna mutlaka sor , hamilelikte çok sık oluyormuş ve başlarsa ağrısız ilerliyor zamanla büyüyor. İnşallah öyle birşey değildir ama aen yinede sor
Deletedmom_877 ozlm4835 sizin dediğinize baktım o vajina dış dudağında olsun sivilcenin büyük hali gibş ama benim dediğim vajinsnın iç kısmında kızlık zarının durdupu yer gibş bi yer kaplamış acaba bebek olduğu için mi hamilelikten mi
ozlm4835 Deletedmom_877 hmmm o zaman evet farklı birşey ama siz yinede bugün madem kontrolüniz var mutlaka doktorunuza danışın
burhatun Deletedmom_877 hafta ilerledikçe vajina değişiyor şişiyor dudaklar değişiyor. Siğil gibi değilse normal bence
minosannecik_2minis Deletedmom_877 normal bi durum gebelikten kaynaklı rahim ve idrar torbası sarkması oluyor baskı olduğu için vajina dışında görünüyor