Deletedmom_877 Kızlar vajina tam girişinde o bölgryi kapatmış doku tarzında siğil veya sivilce tarzında değil delik kısmında kapalılık var bende 1 buçuk ay önce fark ettim siz de de var mı 8 aylık hamileyim var şu anda
gozdeguzel Deletedmom_877 ya kapanma yok ama siğil gibi bişeyler çıkmış tam vajina girişindeki derinin üstünde anlam veremedim
purpoles Deletedmom_877 o vajinanın kendi yapısıymış bende fitil kullanırken farkettim bi engel var gibi yani o his parmağıma geliyor
Deletedmom_877 gozdeguzel yok bende öyle değil hani akıntı gelen yer var ya işte orası kapanmış acaba hamileliktrn mi
Deletedmom_877 nur765_ yok henüz çatı muayenesi yapılmadı açıkçası alttan bakılmasından biraz utanıyorum ama demedim yarın kontrolüm var sorsam mı acaba yoksa normal bişi mi işte bazıları da bende de var demiş
Deletedmom_877 purpoles ya gözüküyor zaten çok özür dileyerek söylüyorum bi doku parçası gibi kaplamış orayı ama ilk defa gördüm internete de yazdım ama doğru düzgün bişi çıkmadı
ozlm4835 Deletedmom_877 bartholin kisti canım gebe değilken başıma geldi korkunç ağrı yaptı enjektörle boşalttılar nasıl rahatlamıştım anlatamam
Deletedmom_877 ozlm4835 ağrım falan hiç olmuyor ama hemen hemen 26. Hafta da falan gnrdğö ondan önce asla böyle bişi yoktu
ozlm4835 Deletedmom_877 bartholin kistini biraz araştır seninkine benziyor mu bir bak ve doktoruna mutlaka sor , hamilelikte çok sık oluyormuş ve başlarsa ağrısız ilerliyor zamanla büyüyor. İnşallah öyle birşey değildir ama aen yinede sor