betuldemirell_06 Nims benim dayanılmaz bir bel ağrısı ve bulantım var stresten ama hiç hissetmiyorum hamile olduğumu falan
betuldemirell_06 Nims bende şimdi yaptım önceki testler 20/30 dk sonra çok silik çıkıyordu bu defa beşinci dakikada çıktı ama çok silik şaşı olman lazım görmen için kuruyunca biraz belirgin oldu silik ama görünüyor ama ümitlenmek istemiyorum
elakemal betuldemirell_06 geçen ay aynı böyle çok silik gördüm awoxta arkadaşlarl da gördü hatta post açmıştım sadece bir kaç kişi kuruma yada idrarda çok tutmuşsun dedi gerçekten de öyleymiş akşamına adet oldum çok üzüldüm ümitlenmiştim adet olmazsan tekrar test yap varsa git gide koyulaşır zaten inşallah gönlünce olur🌸
betuldemirell_06 elakemal amin Allah razı olsun normal şekilde yaptım ve ilk beş dakikada çıktı beklemedi de ne bileyim insan bi acaba diyor işte 🥰verdiğine de vermediğine de binlerce kez Elhamdülillah
betuldemirell_06 elakemal evet onda da aynı çıktı 2 Awox dün yaptım iki Nimo test de bugün yaptım hepsi silik
betuldemirell_06 elakemal şansıma hastanenin sistemi çökmüş ikidir kanları giriyor hata veriyor bu üçüncü girişi 20 dk sonra belli olacak dua edin lütfen
betuldemirell_06 elakemal inşallah canım stresten ölcem sanki eşim de burda negatif derse çok üzülürüm