Sheda [silindi] okuldan falan arkadaş edinirdiniz belki öğretmenler için daha avantajlı okul ortamı oluyo en azından
[silindi] Sheda ben dersanedeyim bi bayan arkadaş vardı ayrıldı görüşemedik sonra baya şansızım burda geçen yıl baya iyiydi yani bu yıl yalnızlıkla sınandım 😂🤗
[silindi] Aysegul45 ay bilmiyorum benim şu 2 haftadır sanki iki ay gibi normalde baya hızlı geçti ama mart geçmek bilmedi 🤦♀️
Aysegul45 [silindi] biraz çevre yapmayı deneyin başka öğretmenlerde vardır illaki uygun bir ortam yani
Sheda [silindi] benim de seminerlerden faşan çevrem oldu onlarda hep dışardan gelen öğretmenler yoldaş olduk birbirimize yoksa üç senedir kimseyi tanımıyorum apartmandan 😁
[silindi] Sheda ya milli eğitim okullaeı avantajlı keşke ücretli yapsaydım diyorum bundan iyiydi yani ama bu yılı bi atlatayım da Allah büyük bakalım 🤷♂️
[silindi] Aysegul45 dersane olduğu için işte kimse yok milli eğitim okulu olsa normal ücretli falan yapsam çok rahat bulurdum dersane küçük 4 hoca bi ben kadın kaldım diyorum ya tamamen şanssızlık yaşadım urfa da
Gzdysr Edebyahu haha burda buldum seni ne büyük tesadüf gözde ben bu arada 🤗 benimde son 31 günüm aynı zamana denk geliyo bebişlerimiz💙
[silindi] Sheda inşallah tek temennim ama gerçi bitiyor dönem bi kızım doğsa yeterdi bana onunla takılırım artık 😀