[silindi] Aysegul45 dışarıdan geldim 🤦♀️ 7 ay oldu ama alışamadım kimse yok o kadar yalnız kaldım ki şu şehirde gitmek istiyorum artık 😕
[silindi] Sheda yok ya kimseyle tanışmadım komşular var iyiler ama o kadar kalabalıklar ki yani bana sıra gelmez öyle kendi halimde takılıyorum eşimde baya yoğun akşam dersleri falan 🤦♀️
[silindi] Aysegul45 Erzurumluyum aslen ama bursada yaşıyordum oralardan buraya baya zoe oldu. Siz nerelisiniz
Sheda Aysegul45 biz de sevdik eşim de benim yüzümden geldi normalde özel sektörde çalışıyo burda girdi işe benden çok çevresi var şimdi 😁
Sheda [silindi] okuldan falan arkadaş edinirdiniz belki öğretmenler için daha avantajlı okul ortamı oluyo en azından
Sheda [silindi] benim de seminerlerden faşan çevrem oldu onlarda hep dışardan gelen öğretmenler yoldaş olduk birbirimize yoksa üç senedir kimseyi tanımıyorum apartmandan 😁
[silindi] Aysegul45 yalnız kaldım geçen yıl komşularım akrabalarım yanımdaydı burda çok yalnız kaldım beni kötü etkiledi. 24+6 haftalığım 🤰🤗 sizin kaç hafta
[silindi] Aysegul45 ne güzel valla benim burda hiç arkadaşım falan yok ya hiç kimsemiz yok eşimde bende garip gibi kaldık valla 😂