safiyekaraca31 cuteregina bugün ultrason kağıdı vermediği için ordada gerçekten ne dediğini üzüntüden anlamdm evet onu araştırayım ben sadece progestan verdi fitil şeklinde
safiyekaraca31 sarilale123 demek olabiliyor böyle şeyler belki de benim kide senle aynı durum olabilir yada geç döllenme de olabilir
sarilale123 safiyekaraca31 ben ilk öğrendiğimde 5+3′tüm. Doktoruma yazdım Bir hafta sonra gel dedi karından görmedi vajinadan baktı kese var dedi 15 gün sonra da gel hem bebeği görürüz hem de kalp atışını dedi.. aynen olabilir normal şeyler kötü düşünüp canınızı sıkmayın
gamzeakarsu17 safiyekaraca31 doktor muhtemelen boş kese derdi eğer boş olduğunu düşünse ona hazırlardı seni demekki dolu olduğunu düşünüyor bence çok olumsuz bakma olaya
safiyekaraca31 gamzeakarsu17 yok zaten boş veya kimyasal değil çünkü 10 Nisan’da gittiğim de ölçülerini bile söylemişti ama kalp atışı yok dediği için çok takıldım oma
tns48 safiyekaraca31 önce incilerinizi silin hızlıca bebeğiniz hissediyor. İnşALLAH haftaya duyarsınız bi çok kişinin postunu görmüştüm sonradan duyan karından duyulamayabiliyor alttan muayenede yapmak istemiyor çoğu dr. Ben inanıyorum inşALLAH haftaya duyarsınız olumlu düşünün 🍀🌸
safiyekaraca31 tns48 amin canım amin Allah razı olsun inşallah çok güzel umut oldunuz bana net birşey konuşmadığı için de kendimi kötüye alistirmiyorum ama 5 yıl sonra gelince ister istemez çok takıntı yapıyorum
userayla safiyekaraca31 doktorun kendisinin hamileliğnde 8. Hafta da duyduğunu söylemişti. Benim de geç döllenme olmuştu 6-8. Haftalr arasında duyuluyor demişti
safiyekaraca31 sarilale123 doktorum alttan muayene de edelim demedi ben onada hazırlıklı gitmiştim açıkçası
safiyekaraca31 Nedbur yaa maşallah ne güzel doktorum kesin konuşmadı ama şu an kalp atışı yok ama geç döllenme olduğu için normal de olablr olamayablr de dedi
ferilife Ben 9.haftada duydum, alttan muayene edildi zaten ilk üç ay benımde. Hatta ikili taramaya gittiğimdede alttan bakılmıştı 4.ayda
safiyekaraca31 ferilife o zaman gerçekten benim daha erken o zaman ya çünkü geriden geliyor geç döllenme olduğu için zamanim var o zaman