Brc32 Cemoss tabikide var ilaç kullanıyorum düzenli olarak hergün aynı saatte almam lazım Doğuma kadar kullanacağım yediklerimize gerçekten çok dikkat etmek lazım çiğ sosis sucuk bile bu hastalığa yol açıyor
Cemoss Brc32 ayy allahtn bn onlari hic yiyemiyorum cok nadir cigkofte yiyorum bitek okadar 😊 oda yapar mı ki 😊
Rayun01 Annişler 27 haftalik hamişim cok yemek yiyorum ve cok kilo almaya basladim obez olcaz diye korkuyorum ne yapmaliyim kndime hakim olamiyorum şuana kdar 7 kilo almisim toplam
Cemoss Rayun01 tatlımm acktgn zaman meyveyle veya meyveli yogurtla bastrabilirsn 😊 ben de oyleyim basndan beri 3. Aym biticek hic kilo almadm henuz 😊😊 ve aksam 5 ten sonra ozelliklede bu sekilde bastrmaya cals 😊😊
Rayun01 Cemoss tesekkur edrrim co ktuhaf bi doktorum var hicbise soylemiyor ilk sylar kilo almamstim bnde bu ay aldim fzlasiyla kndimi rhatsiz hissediyorum piskolojim bozuldu meyve yicem bol bol bundan sonra 😙
Cemoss zekurt en son ocagn 22 simde gttm 😊 bide bu persembe gdcm iste 😊 blmiyorum cnsytle alkali bisi dcklrmi