Zewnep Cemoss Evet daha minnoş ve ben hiç bişi hissetmiyorum hiç bir şekilde migde bulantısı kusma hiç birşey olmadı 🤫🤷♀️
CamalaJabrailova Cemoss evet bu gün ultrasona gittik kalp atışlarını dinledim harika bişey ya 😍İlk hamileliyim
Brc32 Cemoss doktor ikili tarama testi yapmayacak bana toxsoplazma diye bi hastalık çıktı bende o yüzden 16 haftada bebekten direk sıvı alarak işlem yapacaklar
Sevgim Cemoss canım bilmiyorum daha önce gittiğim hastane 12.haftada gelmemi söyledi ben Ankara cebeci tıp fakültesine başlıyacam randevüm haftaya perşembeye o gün tam 11+1 olucaz yaparlar mı başka güne randevü mü verirler bilemiyorum
Arzuyildirim Sevgim canım bebiş 5cm olması lazım demişti bende 11+2 de gitmiştim bebiş 4.76cm di haftaya tekrar gel demişti geçen hafta yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı
Meldanur Merhaba kızlar ben birşey sorcm beta HCGniz kacidi benim 23.8 di 2gun sonra 79.75 oldu sizce normalmi
Alyabebek Meldanur bu gayet normal 2 günde bir 2katına çıkıyorsa değerler bu normal oluyor 🙂 yani çok iyi
Meldanur @Cemoss# Cemoss En son 79.75 olmuştu canım 1hafta sonra birdaha bakalm dediler beklyrm bakalm çarşambayı yukseldimi yukselmedimi diye öyle dusunyrm