miraymehmet esmacuk bugün belli oldu cinsiyet ama kendi aramızda eşim ve ablam abimlerle ufak bir şey yapacağız o yüzden kağıda yazdı doktorum
miraymehmet esmacuk oğlum oluyormuş hepimiz kız hissedip öyle bekliyorduk belirtiler de kız gibiydi oğlum şaşırttı bizi 🙈🙈🙈
ipek3327 Merhaba bende 16.haftadayım uzanırken sağdan sola dönerken bazen sağ kasıktan karnıma agri giriyor ve 5 10 sn sürüyor baya ağrıyor yani yaşayan var mı normal bir durum mu ?
esmacuk miraymehmet ya öyle mi çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza demek ki ye tatlıyı doğur Hakkıyı sizde tutmadı 😄
miraymehmet esmacuk aynen öyle bizde tutmadı hala tatlı yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırmaya yetiyor
esmacuk miraymehmet bizde yarın gideceğiz muayeneye 12haftada erkeğe benziyor demişti yarın 16+6 oluyorum net olur artık bizim de inşallah 😍
esmacuk miraymehmet erkekmiş bu sefer kesin midir dedim evet kesin diyebilirim dedi 🥰 Bir kızım vardı çok şükür şimdi bir oğlum da oluyor 😍
miraymehmet esmacuk ay maşallah sağlıkla gelsin inşallah darısı bize inşallah bizim de ikinci kız olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sassolsobe22 esmacuk ben de 16+1 ikinci gebeliğim tam anlattığınız gibiyim ben de ama hiç bebek hareketleri vs hissetmiyorum normal mü acaba
esmacuk sassolsobe22 20.haftaya kadar normal bende böyle ani hareket ettiğimde Birşey hissediyorum ama emin olamıyorum bebek midir başka Birşey mi