Evet bugün itibariyle 16.haftaya girmiş bulunmaktayız,bu ikinci hamileliğim herkes ikinci hamilelik çok hızlı geçiyor derlerdi de inanmazdım ama gerçekten öyleymiş ilk bebeğimde günler bile geçmezken bir hafta ay gibi gelirken şimdi ise hamileliğin ⅓’i bitti bile.
Sizin hamilelikler nasıl gidiyor benimle aynı haftada olanlar var mı ilk hamileliğiniz mi yoksa iki üç dört mü 😅😅
En son 12.haftada muayeneye gittim doktor aslında 16.haftada gel dedi ama ben bu hafta randevu bulamadığım için haftaya yani17.haftamda gitmiş olacağım.Cinsiyete gelince erkeğe benziyor demişti ama kesin konuşmamıştı haftaya kesinleşir diye düşünüyorum umarım değişmez çünkü ister istemez moda giriyor insan 😄
Kızlar peki biz bu iştahı ne yapacağız valla böyle Birşey yok yiyorum tıka başa soyuyorum maksimum bir saat sonra sanki hiçbirşey yememişim gibi oluyorum sürekli Birşey yemek istiyorum hamilelik sonrası kilo vermekten yana korkmuyorum çünkü kızımda emzirirken çok güzel kilo vermiştim hamilelik öncesi kilomdan da aşağıya düşmüştüm tek korkum ben kısa boylu olduğum için birkaç kilo bile o kadar farkediyor ki şimdiden bir 4,5 kilo aldım sona kadar duba gibi olurum böyle giderse
Kendimi sınırlamak da istemiyorum ama yediğim şeyler de hep sağlıklı yemekler değil açıkçası özellikle yemek aralarında çikolatalar tatlılar gırla gidiyor ne edeceğiz bu gidişi bilmem 🥲
Sizler ne durumdasınız benim gibi misiniz yoksa kontrollü ilerleyebiliyor musunuz 🥰