whsh 30 haftayı da geçiyorum ama daha isim konusunda içime sinen bir isim olmadı sadece iki isim aklımda var dediğim gibi o da içime sinmiyor pek Poyraz çok ağır geliyor Yağız da bir yerden sonra insanın dili dönmüyor yiğit çok hoşuma gitti onu da yakından biri oğluna koydu Sizden ricam bana bi el atın bu arada ilk oğlumun ismi Yaman Ali
humaakusu whsh gönderiniz başkalarına ulaşsın bende çok erkek isim repertuarı yok 😂 ama Asaf güzel bı isim 🤗
1cey whsh ikisi de uyumlu olur. Benim oğlumun adı. İkinciyi de Yaman istiyordum belli değil tabi daha 😅
ARYa143 whsh bence kardeşiyle isim uyumuna bakma, (maşallah güzel adıyla yaşasın😊) koyacağın ismin anlamı daha önemlisi neyi çağrıştırdığı önemli 👌 Mehmet Akif Yunus Emre Yiğit Efe Bulut Aras Baki Alparslan Miraç Çağrı Hüseyin Mirza Tek veya iki birsürü güzel isim var ben geleneksel -modern ortaya karışık yazdım 😁😊 Hepsinin anlamını da bilmiyorum bu arada beğendiğine bak sen🤗
bartulies whsh Bartuğ, Sencer, Aren, Asil, Vefa Daha güçlü ağır isterseniz Cihangir, Demirkan gibi isimler olabilir Yaman ismine uyumlu Yamaç var yiğit olabilir