azra01 betuldenk aynen kısır yapayım diyorum bende esim kısır yemezse dünden kalani yer😄😄 uzun zamandır canim istiyordu
clementine16 azra01 kısr çok güzel bi öğün ya evde yeşillikler var bu hafta ben de yapıcam bol aromatik yanına ayranla 🫠
clementine16 betuldenk ben buldum 🌞 ⚫️Patlıcan musakka patlıcanlar fırında ⚫️Mısırlı bezelyeli basmati pilav ⚫️Cacık
azra01 clementine16 aynen uzun zamandır da canim çekiyordu tek olduğumdan yapmaya üşeniyordum ama bugün yapacam 😄😊😊
supermommss betuldenk misafirim gelecek bebek görmeye pogaca patatesli börek sarma makarna salatası kadayıflı muhallebili bugünkü menümüz
azra01 betuldenk kiz esime mesaj attım aksama uapayim mi diye o da yapma dedi bende simdi kalkip yapıp yedim 😄😄 aksama da ekşili kofte yapacam antep usulü 😅 benim kararsızlık ve ani değişimlerim
clementine16 Daisy_0 yaa ben şanslıyım benimki bayıla bayıla yer öylr gün menülerini de hatta biz koca bowl kasesinde yeriz bol turşulu taze soğanlı yanına dev ayran aşırı mutlu olur 🤣
fatma0623 betuldenk biber dolması fırında tavuk Çorba Salata Ama çocuğum ısrarla bunları istemiyorum dedi ona da mantı açtık 🤯