clementine16 betuldenk benim menüm belli değil buradan seçmek için kendimi park ediyorum işten yeni geldim dinlenince burdan seçip yaparım🤓
azra01 betuldenk dünden birazcık yemeğim varda ikimize yetmez yanina birseyler yapmam gerek düşünüyorum 😊
Yusufunannesi_ betuldenk valla bugün sadece kısır ve dereotlu peynirli poğaça yapacağım tam buğday unundan, bulantılarım geçmedi hala o yüzden çok bile 😂
betuldenk Yusufunannesi_ benimde hala bulantım oluyor bazeen 😢 ayy yanına çayla muhteşem afiyet olsun 🤤
Daisy_0 betuldenk hiçbir şey yapasim Yok bu gün ne yapcam eşim gelince ne dicem bilmiyorum keyfim yok yapasım gelmiyor
betuldenk Daisy_0 yapma balım 😍 dışardan bişeyler yersiniz ya da kahvaltı makarna gibi basit bişeyler 😍
azra01 betuldenk aynen kısır yapayım diyorum bende esim kısır yemezse dünden kalani yer😄😄 uzun zamandır canim istiyordu
sme123 Fırına sebzeyle beraber tavuk atacam dünden biraz pilavim var onu eşim yer bende bulgur yaparım yanında bol limonlu nar ekşili havuc pancar salatası bolca yeşillik birde 😊