kaderaycil sevgiciftel merhaba bende orda takipliyim sezeryan olacak doğum ama gün vermediklerini doğumun başlamasını beklediklerini söylediler sizin normal mi yada sezeryan ise gün verdiler mi size
sevgiciftel kaderaycil benim normal planlanıyor su an sezeryanla ilgili bir şey demediler . İnşallah güzel geçer hepimizin sağlıkla bebeklerimizle evlerimize geliriz
Aslyllmmaazz adinsmom2 anladim güzel gecer tüm sürecleriniz umarim bizimle de paylasir mısınız sonrasinda
ilkgozagrimhavinim nur1291 canan acar demire gidiyorum canım 2 gebeliğim hatta arada 1 kaybım, 3 gebeliğimde de kendisine gittim.
hilal2097 deniz1243 sanırım devlet hastanesi yazan olmamış ben yazıyim bari ümraniye eğitim araştırma hastanesi çok memnunum 2. Hamileligim ilkini de orda dogurmustum çok ilgililer doğumhaneleri de çok iyi doktorlarida bunuda orda doğurucam inşallah
mom28_ zynpsg merhaba muayene ve dogum ücreti nedir acaba sinem hanımı arastırıyorum bende ikiz gebeyim
zynpsg mom28_ merhaba benim özel sağlık sigortam var o yüzden çok hakim değilim ama sanırım muayene 6 küsür doğum özellikle sinem hanım için sormamıştık hastane bize normal doğum 91 sezeryan 120 bin dediler