fkurtba cansender çok fark yok bence ikisi arasında ama Pendik Bahçelievler falan daha fazla yazmışlar buraya
badhomian masmelow canum pazar günü kontrolüm var son kontrol sezeryan günü alıcam malesef normal olmuyor bebek iri kafa çapı büyük çıktı yoksa doktorumla birlikte normal istiyoduk ama nasip değilmiş
bilgeesa ilkgozagrimhavinim merhaba hangi doktora gidiyosunuz acaba bende gecis yapmayı düşünüyorum medipole
masmelow badhomian olsun canım iki şekilde de anne oluyorsun,önemli olan sağlıkla kavuşabilmek 🙏🏻 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻♥️🌸
bibusra badhomian ben doğum yaptım canım spinal oldu sevtap hoca çok güzel ilgilendi bu süreçte tansiyon sorunum hala devam ediyor takip ediyorum anesteziyi atmak zor 3 gün sonra toparlanıyorsun süt de geldi benim hemen ama az az geliyor
Aslyllmmaazz adinsmom2 merhaba arastırdınız mı hastane ve yenidogan yogun bakimi hakkinda bilginiz var mi orada mi dogum yapacaksiniz
adinsmom2 Aslyllmmaazz daha hiç gitmedim ama forumda herkes çok memnun özellikle hale hanımdan ben de hale hanıma gidicem çarşamba detaylım var ondan sonra hale hanıma randevu alıcam 2-3 hafta içinde
badhomian bibusra maşallah bacım çok sevindim bebeğini kucağına aldın artık yarın belli olcak benimde aşırı meraktayım çıksın artık bebişim 39+3 oldum artık
Civcivimnm Kozyatağı Acıbadem, Dr. Cem ÖNCÜLOĞLU. Normal doğum istiyoruz. Şuan 36+6 yız. Hastaneden de doktorumuzdan da memnunuz
Aslyllmmaazz adinsmom2 anladim güzel gecer tüm sürecleriniz umarim bizimle de paylasir mısınız sonrasinda