nur_344 senaakck 40+4 te doğurdum kendi sancım varla yok arası birşeydi ama gittiğimde 3 cm di açıklık son ayımda bebeğin suyuda azalmıştı beklememeyi tercih ettik yatış yapıp suni sancı aldım çok şükür 4-5 saat içerisinde doğumum gerçekleşmişti
gulseherr Selen3434 Ümmühan hanım nasıl.acaba yaklasimi vs.bende esra hanıma gitmistim birkaç Ümmühan hanımda da hep aklım kaldı nasıldır acaba diye
ladyyyz merve_tp evet sizinle başka bir gönderi altında konuşmuştuk, Semra Hanımı sormuştum size sonrasında gittim ve aşırı memnun kaldık ve paket aldık😍
nur_344 senaakck benim 7 yıl oldu ilk doğumumu yapalı o zaman eski yerinde yapmıştım doğumumu doktorum ve ebeler gayet iyiydi hatta destek olmuştu bir ebe elimi tutup doktorumda destekleyiciydi sakin sakin konuşup anlatmıştı
yigitinannesi34 Haftadayım Bayrampaşa Kolan Hospital da doğumum olacak, sezaryen 45.000 tl fiyatı, Şişli kolan 75.000 tl sezeryan fiyatı öğrenmiştim
Sultan_ayd34 yigitinannesi34 merhaba bende Bayrampaşa kolan Hastanesi’nde yapicam doğum ama doktorum Ali hoca giti hastaneden siz hangi doktorda takipliydiniz memnunmusunuz 36 haftalgm bende
Masaldefteri123 mlkcmm merhaba doğum icn fiyat aldınız mı acaba benim doktorumda o hastane ile anlaşmalıymış
mlkcmm Masaldefteri123 şu an için normal doğum 45 sezaryen 55 dediler. Benim doğumum ağustos sonu gibi o zamana kadar fiyatlar değişebilir dediler🤷🏻♀️
snmtlga Bende Sultangazi Medigold hastanesinde 19 mayısta doğum yapacağım nasipse 39 bin sezaryen doğum ücreti sanırım yılbaşınsan sonra öyleydi değişir mi daha bilmem.
aurora6033 momyflow Ben de aynı hastanede doğum yapacağım. 37. Haftadayim şu an. Doktorunuz kim acaba
gizemmmm__ Dilanduru 30-40 lardadır hatırlamıyorum malesef . Ebru hanımı duydunuz mu baya övgüyle bahsediliyor ona gidiyorum
Dilanduru gizemmmm__ teşekkür ederim ebru hanımı hiç duymamıştım övgüyle bahsediliyorsa bende gidim o zmn oraya
tugbaakdeniz mlkcmm sevgiciftel gün verdiler mi Sezeryan için bende kızımı orada doğurdum memnun kaldım ama şimdi gün vermiyorlar diye duydum