Dilanduru gizemmmm__ fiyatını sordunuz mu acaba sezeryan fiyatı nedir bide gittiğiniz takipli doktor varmı
sevvalinwonderland sepselin ben ilk hamile kaldığımda aramıştım orayı, paket halinde 120 bin demişlerdi şubatın başında.
melikkk Ben post açamıyorum bu konuyla ilgili Avrupa yakası uygun fiyatlı hastane yazıyorum sezeryan için ama 1 2 değerler arasın çda olmalıdır yazıyo gönderemiyorum anketi
Masaldefteri123 mlkcmm merhaba doğum icn fiyat aldınız mı acaba benim doktorumda o hastane ile anlaşmalıymış
Mrsakar Medicana çamlıcada yaptım 5 gün oldu , fiyat bilgim yok maalesef tamamlayıcı sağlık sigortasıyla yaptığım için
Mrv_mom mamacitaaa evet memnunum hatta derya hocaya takipliydim 26-27haftada değiştirdim Muhabbet hocaya geçtim sakinliği anlayışı sevecen yaklaşımı beni iyi hissettirdi doğumda da bunların beni rahatlatacağını düşünüyorum
gulseherr Selen3434 Ümmühan hanım nasıl.acaba yaklasimi vs.bende esra hanıma gitmistim birkaç Ümmühan hanımda da hep aklım kaldı nasıldır acaba diye
gizemmmm__ Dilanduru 30-40 lardadır hatırlamıyorum malesef . Ebru hanımı duydunuz mu baya övgüyle bahsediliyor ona gidiyorum
hmyr61 deniz1243 medigold sultan hastanesinde yapacağım sanırım henüz doğumuna var güncel fiyatlarla alakalı bilgim yok henüz
Mrv_mom senaakck evet memnunum hatta derya hocaya takipliydim 26-27haftada değiştirdim Muhabbet hocaya geçtim sakinliği anlayışı sevecen yaklaşımı beni iyi hissettirdi doğumda da bunların beni rahatlatacağını düşünüyorum
selma_ozkan Mrv_mom senaakck ben 36 hafta boyunca kendisiyle ilerledim hep normal doğum diye ilerledik ama sanki son zamanlarda sezeryan ihtimalini sunmaya başlamıştı bana. Evet dili çok tatlı ama bence sezaryen ağırlıklı bir doktor. 38 de doğum yaptım ama doktoruma kalsa 38 de daha çatı muayenesi olacaktı eğer normal doğum istiyorsanız bence dğeişiklşk Yapın.