Beyza-mkl22 gizemb0 Bu ikinci hamileliğim ilki normal oldu bununda öyle istiyorum ama bebeğim sürekli pozisyon değiştiriyor, şuan makat geliş pozisyonda hâlâ
gizarden gizemb0 korku ve heycan aynı anda :) ikinci olmasına rağmen insan ilki gibi hevesli. Ama çok ağrıyor kemiklerim artık doğurmakta istiyorum :) iki hafta daha dursun karnımda inşallah öyle gelsin :)
mom_51 gizemb0 6 sene olacak kuzu. Bakalım tüm tuşlara bastım zaten doğum kanalına inmiş. Salıya kadar sancı tuttu tuttu Tutmazsa mecburi sezaryen olacak. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inan doğum şekli hiç ☺️
gizemb0 mom_51 Kesinlikle hangisi hayırlısıysa o olsun diye dua etmek lazım sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi bir şekilde hallolur😊
ervanur38 gizemb0 ay hiç bilmiyorum iki haftada bir kontrole gidiyorum şimdilik sıkıntı yok dedi hazırladım her şeyi inşallah sağlıkla gelir. Ama çok ağırlastim, halsizim, sürekli uyuma isteği var. Sizde durumlar nasıl?
gizemb0 ervanur38 Evet aynıları bende de var hiç enerjim yok baya ağırlaştım eğilip doğrulmak artık çok zor nefes almak bile zor bazen🥲
Musabzehra gizemb0 benimde 29 gün. 35+6 🥰 gün aldık 14 mayisa . Sezeryan olduğu için bir hafta erken olacak
omerkkubra gizemb0 son 28 gün bende çok korkuyorum suni sancıdan kendisi gelir umarım çok zorlanıyorum bu aralar
gizemb0 omerkkubra Korkunun ecele faydası yok bende cok tedirgin oluyorum ama her doğum cok farklı her bebek cok farklı. Onlar nasıl isterse öyle olacak bebekte bizde sağlıklı olalım da gerisi boş🥲