Deleted33000 [silindi] amin canım şu an baya iyi her dakika daha da gözü açılıyor sesi çıkıyor oynamaya başladı ay çok mutluyum kizz🙈🙈
Deleted33000 eslem2121 inşallah bacım nesi var Lenin oğlanın ya bu ara hep duyuyorum çocuklar ateşle hastanede yatıyor
Deleted33000 Baklavaseverim oyy kuzum benim ya şimdi kızının karşısında içinin nasıl eridigini tahmin edebiliyorum bitanem tekrar kontrole goturecekmisin
aysgl330633 Deleted33000 hastane iyi bi yer dimi anlayan bi doktora götürün olmasa ateşi nasıl şimdi hiç mi düşmüyor?
Deleted33000 aysgl330633 hastane üniversite hastanesi canım arastiriyolar her tahlili yaptılar nerdeyse ateşi dünden beri hiç yukselmedi bacım bebeğim daha iyi hamdolsun yarın tekrar kan alçaklar inşallah enfeksiyonu düşmüştür
Deleted33000 Baklavaseverim bizde yarın tahlil yapacaklar tekrardan beklemedeyiz somdilik bugün daha iyiydi oğlum
Baklavaseverim Deleted33000 geçen sene tanesini 3 bin den yaptırdım menenjit rota 9 tuttu toplam şimdi daha gitmedim bu senenin güncel fiyatını bilmiyorum canım
Deleted33000 aysgl330633 cumartesi sabahtan beri ateşi vardı işte dünden beri kesildi ateş aşkım neler çekti yavrum