Baklavaseverim Deleted33000 geçen sene tanesini 3 bin den yaptırdım menenjit rota 9 tuttu toplam şimdi daha gitmedim bu senenin güncel fiyatını bilmiyorum canım
Deleted33000 Baklavaseverim 3800 olmuş bacım olsun parasi önemli değil ben sadece merak ettim özel aşı ücretlerini bilmiyorum da
Deleted33000 eslem2121 ay kıyamam yaa aman diyim ihmal etmeyin kızlar beni geçmiş olsuna arayan herkes menenjit salgın gibi bişey olmuş bebek ve çocuklarda diyor
Deleted33000 Gokturkmom_ sağol bacım ilk hune göre çok çok iyi gündüz neşeliydi rahattı ama şimdi uykuda bı hizirsuzlugu var neresi ağrıyor kimbilir
Deleted33000 orhismommmmmm begeim gündüz daha iyiydi kuzum ateşi bidaha çıkmadı ama gece uykusunda bı huzursuz oluyor şu an sallıyorum daracık yatakta
Baklavaseverim Deleted33000 İyi bari ben de öğrenmiş oldum bacım ya ona göre ayarlarım kendimi önümüzde ki ay
eslem2121 Deleted33000 alla alla artık hastalıklar bile mutasyona uğramış bacım siz naptınız bebiş nasıl oldu
Deleted33000 xlarge düşüncelerinize saygı duyuyorum ama ben üç cocuguma da aşılarını yaptırdım yaptırıyorum 👍👍
Deleted33000 eslem2121 evet canım öyle diyolar biz sabah yeniden kan verdi enfeksiyon düşmüş biraz ama ateşin sebebini bulmaya uğraşıyorlar sabah ultrason da çekildi temiz çıktı oda
Deleted33000 aysgl330633 yok kuzum ya enfeksiyon yüksek olduğu için bir hafta daha burdayiz doktor öyle dedi