kurkmantosuzmadonna Deleted33000 çok şükür canım. Daha iyi olacak inşallah. Böyle güzel haberlerle gel hep inşallah
egeemomms Deleted33000 Rabbim şifa versin inşallah kuzum benim üzme kendini güçlü ol bunu da atlatacaksınız❤️ Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah 🤲🏻
aysgl330633 Deleted33000 Rabbim tez zamanda şifasını versin canım güçlü durmaya çalış İnşallah bugün daha iyi olacak merakla bekliyprum Valla
Deleted33000 Selim_Alparslan aşkım bebeğim cumartesi den beri ateşli yaşadığımız ilçe küçüktü orda düşmedi biraz büyük ilçede hastanede yattık dün akşam da bizi araştırma Hastanesi’ne sevk ettiler
Selim_Alparslan Deleted33000 Yaa kuzum benim kıyamam bitanem 🥴 ne diyorlar peki neden ateş oluyormuş kuzum?
aysgl330633 Deleted33000 kuzum benim ateşi düşse yemesi normale döner yavaş yavaş geçsin gitsin bi an önce İnşallah
atesvesu Deleted33000 Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin çok geçmiş olsun Rabbim korktugunuza ugratmasin inşallah sağlığı yerinde olsun 💐🤲
tahamommy Deleted33000 hiç bişey çıkmaz inşallah canım, biraz kendine gelsin yedikçe içtikçe toparlanır prenses
Deleted33000 aysgl330633 inşallah aşkım ya stresten iyice sütüm damla damla geliyor hipp mama aldırdım yine içmiyor çorba bir iki kaşık tek yiyor
Deleted33000 sevimlipandahii hastanedeki tüm doktorlar gelip bakıp bı tahlil bişey istiyor şükür sonuçlar şimdilik temiz ama daha cikmayanlarda var