Dygnsn İmom balık yağı içiyorum onun etkili olduğunu düşünüyorum dr um kullan demişti benm bildiğim bebeğe kilo aldıran ıspanak kuruyemiş yumurta muz kaşar bunları yemeye çalış canm birazda yapı meselesi olduğunu düşünüyorum
Eminecihanyagmur idilim21 tabiki öncelikli sağlıklı sağ Salim kucağımıza almak önemli allah hepsini bağışlasın.zayıf dedi ama 2700normal diyo netten ayındaki kiloyu
idilim21 Eminecihanyagmur canım valla doktorumda bana ne ilerde ne arkada tam olması gereken kilo Doğumun da kolaylaşır dedi
Zeynebrima Benimde 35+5 te gitmiştim 2.909 gr 50 cm di 🙂 ama sağlıklı olsunlar yeter doğduktan sonra kilo alınıyor zaten ben bakıyorum 3 ten yukarı hep milletin 🤭 bende şaşırıyorum bazen acaba benimki çok mu zayıf diye ama herkesin bünyesi farklı demekki 🥰
Aylinannesi Eminecihanyagmur valla canım her doktor farklı görüyo demekki 🤷🏻♀️ Benimkinede az dedi .. bol bol muz ye aç karna özellikle ..süt yumurta kaşar
Lylaalp Huzur20 hiç sormayın muz ceviz günde 3 su bardağı süt içiyorum bir türlü az kilo alımı oluyor çözemedim bu işi