Aylinannesi Eminecihanyagmur bugün tam 36 hafta olduk kontrolümüz vardı ilk önce 2970 dedi sonra 2820 kilo dedi 🤷🏻♀️
Eminecihanyagmur Aylinannesi biz de tam 36 olduk bugün itibariyle ve doktorumuz 2700 dedi .20gün önceki randevuda iri bi bebek demişti 1hafta önden gidiyo demişti bugün ise tam ayına uyumlu kilosu 2700 zayıf bi bebek dedi ben anlamadım bebeğimin kilo alımı neden durmuş olabilir ya da bu kilo normal mi?
Aylinannesi Eminecihanyagmur valla canım her doktor farklı görüyo demekki 🤷🏻♀️ Benimkinede az dedi .. bol bol muz ye aç karna özellikle ..süt yumurta kaşar
Elifbekir Eminecihanyagmur bende endişe ettim blyorum seni çok iyi anlyor um ama işte doktor yanılma payı oluyor gayet iyi diyip gönderdi elden birşey gelmiyor ozmn canım burda herkesin bebegin kilosu çok farklı onlara bakarsak daha çok takariz
Dygnsn 35+3 de 3.100gr boyu 51cm zayıfta olsa kızlar anne sütü alınca hemen kilo alıp toparlanıyorlar sağlıklı olsunlarda
idilim21 Eminecihanyagmur Perşembe doktora gittiğimde canım böyleydi. Doktorum da Doğuma kadar 3500 yakın olur dedi bu aralıkta 3200 de olabilir dedi. Kızlar kilolu olmak deil İnan’ın sağlıklı olsun. Doğduktan sonra ilk ay 1 kilo alıyorlar zaten
Lylaalp Huzur20 hiç sormayın muz ceviz günde 3 su bardağı süt içiyorum bir türlü az kilo alımı oluyor çözemedim bu işi
Eminecihanyagmur idilim21 tabiki öncelikli sağlıklı sağ Salim kucağımıza almak önemli allah hepsini bağışlasın.zayıf dedi ama 2700normal diyo netten ayındaki kiloyu