acelyamm selma128 korkuttu beni biraz.sağ boşluk tarafımda da bir batar var geçmiyor. Çok onemsemediler onu ama ağrıyor. Bol su içip dinleniyorum bakalım ne olacak
selma128 acelyamm iyi yapiyorsun gecer merak etme su gercekten tek caresi doktor kendi soyledi bos serum veriyorum dedi eve gidip bol su ic ictim ve 10 gunde nerdeyse bitti sancim simdi 28 haftalik olduk cok sukur 🥰🎀
seniseviyorumallahim Son 48 3. Gebelik.. Allahım herkese sağlıklı güzel ve travmasız doğum nasip etsin inşallah
ceyyllan aleynaakan 152 daha çok var şafak kaç postlarına girince benden daha yüksek sayılar vardır diyorum hep ama en yüksek kendimi görüyorum herzaman😂
ebrukkaya aleynaakan ilk gebelik ve benimde 9 günüm var hiç gelecek gibi değil 😂 bir yandan korkuyorum nasıl olacak bu normal doğum diye
lemankrl aleynaakan Herkesin yorumunu okudum acaba aynı varmıyız diye ama yok daha doğuma 160 gün var benim hayırlısıyla inşallah ilk bebeğim olacak
gemzelii İkinci gebelik son 22 gün ama bebiş durmuyor 3 günde bir serum alıyorum zor tutuyoruz içerde heran gelebilir 🫠🙏