zeyno38552_ mervenur09_ 4. Gebelik son 58 Haziran’ın kaçına geliyor sizinki iki gün aramızda ben sezeryan olduğum için daha erken alacaklar
mervenur09_ zeyno38552_ haziranın 17 si sanırım 3 gebelik benimde normal doğum benim o yüzden bilmiyorum ya🥲
zeyno38552_ zehrairem sağlıkla alalım inşallah kucagimiza benimde 4. Gebelik plansız süpriz bir bebek gün sayıyoruz bakalım
zehrairem zeyno38552_ Amin canim aynen benimki de plansız surpriz kuzum sabırsızlıkla bekliyorum benimde sezeryan olacak inşallah
Meltemgndgdu 39+2 şuan benımde 1 2 cm açılmam var doktor gerı gonderdı ağrılarım çok sık olmadığı ıcın beklıyoruz evde süreci atlatmaya çalışıyoruz çok sıklaşmadan egzersız vs yapmaya çalışıyorum bende
simsirella aleynaakan ilk gebelik cuma gidecez gün belirlicez sanırım haftaya kavuşacaz kısmet olursa 🥰😍
ebrukocak aleynaakan benim sezeryan olacak 2. doğumum bu tarih henüz verilmedi ama uygulamaya göre 48 gün kaldı 😄
defnosunannesi_ aleynaakan planlı sezaryen olacagi için son 45 gözüküyor ama daha da erken gelebilir 😅korkuyorum