Elisa0110 ikiprensesannesi___ evet yaa her an her şey olabilir ortadan kaybolursam bilin ki doğuruyorum 😂🤭
beautiful_ ikiprensesannesi___ valla kusura bakmasın dünya işim var ama halim yok akşama yeemk derdim var ne yapıcam bilmiyorum
Fatmanur_0416 ikiprensesannesi___ kalça ultrasonu için gün verdi gözlerine bakılacak onu bekliyoruz ben doymuyor diye çok ağlıyor sanmıştım Allah’tan kilosuna bakınca doyuyormuş 🤣 şunlar büyüse de valla insan yoruluyor yetemiyorum diye düşünmekten kafayı yedim 🫠
beautiful_ ikiprensesannesi___ o çarşıya gitti sözde işleri yapıp gitti ama tüm işler allak bullak hangisini yapıcam bilmiyorum yavaştan kendi evimde de işe başlayım diyorum ama yok anam yapamıyorum
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii ıyiyim çok şükür teşekkür ederim canım benim sen nasılsın? Valla ben küçük kızımı tuvalete alıştıracağım sözde ama. Ilk günden beni bezdirdi yemin ediyorum.
ikiprensesannesi___ Fatmanur_0416 onlar büyüyecek diye biz yaşlanıyoruz. Onlar sağlıklı olsun da. Bir şey olmaz. Biz kafayı yiyelim. 😂
kartanesii_ ikiprensesannesi___ inşallah hepimiz kolay ve güzel bir doğum geçirip sağlıklı kavuşuruz bebelerimize 🤲🏼
sevimlipandahii ikiprensesannesi___ İyidir cnm Kolay gelsin valla zordur bence öğrenir umarım en kısa sürede 😂🫂
Fatmanur_0416 ikiprensesannesi___ ay valla öyle ben daha şimdiden kafayı yedim 🤣 her bişey yetişmeye çalışmak bazı planların uyuşmaması ne yapacam bilmiyorum vallahi