elisimm ikiprensesannesi___ biri içeride biri dışarı da durmayan çocuklarım sayesinde😂 kızım hasta gündüz uyudu şimdi uyutamyrm mız mız bide hastalıkdn diğeri de vurmalardn tuvalet mesaisinden uyuyamadm😂🤣
aslliasya Uzun süredir gece uykularım yok maalesef ciddi sorunlarım yok ama bel ağrısı WC sorunu malum her gece böyle
Havin49_ ikiprensesannesi___ valla bebişko yeni yattı bemde hastane de arkadaşlar edindim onlarla muhabbet fln ettim bebeğim yattı geri odama geldim yatmayı planlıyorum 😀
Fatmanur_0416 ikiprensesannesi___ kızımı uyutmaya çalışıyorum çok direniyor 🫠 şuan ayağımda sallarken uyudu bıraktım kalktı korkudan bırakamıyorum yere yapıştım 🤣
maco61 ikiprensesannesi___ son 5 gün kaldı biraz panik heycanlıyım uykum gelmiyor yaa bide kramp çok giriyor
ikiprensesannesi___ maco61 ya artık zamanı ya. Ondandır. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🤲
ikiprensesannesi___ Havin49_ yaa kıyamam.ne zamana kadar kalacaksınız? Peki çok kaldı mı? Hasta olan bebeğin durumu nasılRabbim acil şifalar versin inşallah. Bir an önce diğer bebeğine de kavuşursunuz. Çok zor ya.
ikiprensesannesi___ eslem2121 ya kıyamam. çok geçmiş olsun canım benim. Allah acil şifalar versin inşallah.