keleebeeekkk Bana 30mm de hemen progestan başladı sabah akşam fitil olarak bide ama bende su fazlalığıda var
anne189 keleebeeekkk 25 mm benim ve hayır hiçbir şey kullanmıyorum. Sadece dediğim gibi magnezyum kullan dedi oda sanırım rahmi yumuşatıyormuş kasılmayı önlüyormuş. 6 mayısta tekrar çağırdı acaba gidişata göre mi vermek istedi bilmiyorum çok arada kaldım
keleebeeekkk anne189 doktor daha iyi bilir bana perinatolog ve kadın doğum doktorum dedi 30mm ile 25zaten riskli olan değil mi asıl sana vermesi gerekirdi diye düşünüyorum
anne189 keleebeeekkk doktora sormadan eczaneden fitil olarak alsam mı alınıyor mu ay çok kafam karıştı t
keleebeeekkk anne189 evet bana kullan diyen perinatolog bide yani kendin alırsan 530lira gibi bi ücreti var doktor yazarsa 106lira sanırım ama sana vermemesi saçma geldi riskli gruptasın sen
1melekannesi3858 anne189 bence sen doktorunu değiştir progestan vermeyen doktor mu olurmuş bu durumda mecbur kullanmalısın
keleebeeekkk 1melekannesi3858 değiştirmese bile başka bir görüş daha almalı bence 30mm ile panik atak geçiriyorum resmen ben 25olunca serklaj yapılıyor diye okudum
Momlife_ Servik boyu ne oluyor benimki de 32 mi 35 mi ne çıktı 29 haftalıkken sancı için gitmiştim alttan çubukla muayene edildi
1melekannesi3858 Momlife_ senin haftana göre serviks boyun muhteşem yani erken doğum riskin yok bence
anne189 1melekannesi3858 bi tanıdık doktor var ona soracağım bakayım ne dicek doktordan çıktım çoktan vermedi progreston magnezyum kullan istirahat et cinsel ilişki yasak böyle dedi
1melekannesi3858 anne189 cidimisin ne kadar saçma bu kısalık ile sen erken dogum yaparsın baya kısa s n dinleme onları
1melekannesi3858 Momlife_ rica ederim bizlere de dua edermisin hepimizde sağlıkla vaktinde kucağımıza aliriz inşallah
sudegk Ben 23 mm de serklaj oldum 21+6 da şuan 24+3 üm 2 cm açılma ve kese sarkması da vardı sürekli yatıyorum