keleebeeekkk anne189 internetten gördüğüm ve burda okuduğum kadar biliyorum mesane dolu olması da uzun gösterebilirmiş benim hem mesane doluydu hemde karından bakılınca tam 30mm çıktı daha altı da olabilir diye düşünüyorum
keleebeeekkk anne189 çalışıyorum aileler başka şehirde işim allahtan masa başı da çok yorulmuyorum ev işlerine de devam ediyorum mecbur ama dikkatli davranıyorum
miracsevim anne189 çünkü rahim ağzı kısalıp uzayan birşey benimde başıma gelmişti. Doktor bir hafta sonra kontrole çağırır tekrar ölçer eğer aynıysa ilaca başlar kısaldıysa farklı müdahaleler var. Benimki senin haftalarında başladı 37de doğum yaptım en azından doğum kolay oldu 😂
keleebeeekkk miracsevim ayy bu yorum içimi rahatlattu dikkat edip progestana devam etsek uzayabilir mi yani
miracsevim keleebeeekkk evet canım beni hastaneye yatırmışlardı hatta uzamasaydı ciğer geliştirici vuracaklardı ama sonrasında 28mm çıktı ve taburcu oldum dikkat etmem gerektiği söylendi kalkma yürüme etme falan ama tabi gençliğin verdiği coşkuyla hiç yerimde durmadım artık 32 den sonra elimle tutıyordum resmen bebeği karnım düşecek gibiydi 😁 sen benim yaptığımı yapma yat sürekli uzan iş yapma dikkat et yarım kilo olsa kaldırma
aysearsss benim doktorum uzamaz ama kısalmasını önleyebiliriz demişti progestan ve magnezyum desteğiyle
gulctrkk Ben de 21. Haftada 26 mm ve lekelenme ile serklaj oldum. Rahim ağzı yetmezliği bu haftalarda ortaya çıkıyormuş genellikle. bir an önce kendi doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim sağlıkla ve vaktinde kucağımıza alalım inşallah
keleebeeekkk miracsevim sağ olasın canım valla ailelerden uzaktayız çalışıyorum allahtan masa başı ağır bir iş değil ama ev işi mecbur yapılcak yani inşallah bende senin haftalarını görürüm
1kizannesi_ miracsevim benim de 27 mm ama doktorum hiç birşey demedi sadece rahim kapalı dedi hani ilaca bende başlamalımiyim yoksa başka bir doktor ile konusmalimiyim bu durumu kafam allak bullak oldu
anne189 keleebeeekkk doktordan çıktım suyun iyi dedi sorun yok bebekte iyi dedi sadece magnezyum verdi 14 gün sonra tekrar çağırdı ağır kaldırma yürüme ayakta durma dedi istirahat et edebildiğin kadar dedi
aselimdurum anne189 benim bu haftada 49 mm çıkmıştı sizin ki baya kısaymış en kısa sürede önlem almalılar bence alt kısımda baskı ağrı vs hissediyor musunuz