NovaVina_ sedanurtosun ben 5+5 de gitmiş olacağım ancak garanti olsun diye 6 ya da 7. Haftayı bekle canım kalp atışını da duymuş olursun 🙏🏻
sedanurtosun NovaVina_ anladım çok merakta ediyorum şuan daha önce bi düşüğüm olmuştu korku merak hepsi var
semaz NovaVina_ sanırım beklemek imkansız olacak konuşmuştuk ya Seyfettin hocaya gideceğim perşembe. Zaten takipli olduğum doktor için de Tamamlayıcı sağlık sigortam var. mevcut hocaya da o yüzden gitsem mi dedim emin de olamadım. Bide adama ne dicem geçen hafta neden gelmedin der mi acaba 🤔 işim çıktı gelemedim desem absürt olur mu acaba
Beyzz6 semaz inşallah canım haber veririm tabi. Ben hiç bilmiyordum belki dedim insta gibidir öyle aklımda kalan isimleri yazdım @NovaVina_ İyi biliyor bu işleri 😆
guliz007 Benim bu saatten sonra durumun kritik geçen ay düşük yaptım kimyasal bu ay sevinemedim cuma günü 900 olan değerim pazar 1161 çıktı neye üzüleceğimi şaşırdım. Yine mi kimyasal yoksa bi anda sıçrama yapacak mı bilmiyorum hayırlısı
Beyzz6 guliz007 canım ilk iki değerde bi kaç kişinin düzensiz oluyor 3. 4. De kanda sıçrayış oluyor. İnşallah sen duanı eksik etme her şey yolunda gitsin
semaz guliz007 benim 70-82 olmuştu sıçrama yaşadık mesela. Doktor stabil artmayabilir dedi. İki gün arayla rayına oturana kadar bakmaya devam 👍🏻
Beyzz6 Esma006 canım bugün 10 da randevum duanı eksik etme🥹 ben seni gönderilerden hatırlıyorum yaralarımız aynı yerlerden sadece farklı süreçlerimiz duanı eksik etme kırıldığımız yerden çiçek açalım inşallah
semaz berenaydin son adet tarihine göre hesaplanıyor değere göre değil son adet gününün başlama tarihi itibariyle say bugüne
guliz007 semaz inşallah dediğiniz gibi olur beni de Salı günü çağırdı doktor netleştirmek için içim içime sığmıyor
mel8473 Beyzz6 ayyy inşallah hayırlı haberlerini alırız 🥹😍 sonra hep beraber kalp atışını duymayı bekleriz inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
mamymir NovaVina_ benim 23 nisanda 215 ti daha da gitdip baktormadm sıkıldım direk doktora giderim diye düşündüm o yüzden biraz geçmesini bekliyorum bi de folşk asit başlamadım daha doktora hiç gitmediğim için siz başladınız mı
semaz mamymir artış trendini görmek için en azından iki defa baktırmanız sağlıklı olabilir. Folik asite de gebelik planlamadan önce başlayın diyor doktorlar çok önemli başlayın bence
NovaVina_ mamymir semaz hanıma katılıyorum bir an önce folik asite başlayın ben ilk öğrendiğim gün başladım. Artış trendi içinde en azından bir defa daha kan verin bence 🥹🌸