Beyzz6 NovaVina_ bende 22 nisanda verdim 553 çıktı bide dün verdim 931 çıktı kuzum çok şükür ya valla çok seviniyorum hepimizin adına 🥹🥹 pazartesi doktorum çağırdı
NovaVina_ Beyzz6 Bugün çok şükür 1107’yi gördük 🌸🧿 takip ediyorum sizide, sizle de aynı dönemiz 🙈 son adet tarihiniz ne zamandı ?
Beyzz6 NovaVina_ NovaVina_ ayy evet bende takip ettim aramızda bi kaç gün vardı 23 Mart son adet tarihim 🥹
dcleck mel8473 inşallah dualarım hepimizle 😍 birde benim 4.5 5 haftalık ama karın ağrısı yaşıyorum sırt ağrısı bunlar normal midir
mel8473 Kızlar kesem gorundu sukur doktor iyi dedı 2 hafta sonra cagırdı dua edın saglıkla kalp atısını da duyuyayım kucagıma alayım ınsallah 🥺🤲🏻
mucizem_26 mel8473 yaa çok sevindim sizin adınıza şu beta bizi ne çok korkutuyor.. sağlıkla alın kucağınıza 🌸
NovaVina_ mel8473 yaaa çok sevindim. Bende salı günü gidiyorum keseyi görmeye. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 🧿🌸
mucizem_26 mel8473 çok şükür yerli yerindeymiş bakın sadece zaman normalde su gibi akar şimdi geçmek bilmiyor 😂 stres yapmamak lazım 🥲🌸 Herşey olacağına varıyor..