parmkbr Ftmafdn öyle tabi ben ilk gebelikte 4+3 de kese görmüştüm bunda 4+5 kese görünmedi mesela döllenme zamanı farkettiriyor
sedanurtosun parmkbr teşekkür ederim doktora ne zaman gitmeliyim tam olarak kese için ben mayıs 7 8 e kadar gitmeyi düşünmüyorum ama sizce
decembermum NovaVina_ nasıl bıraktınız ben de 6 haftalık hamileyim beklenmedik bir gebelik oldu benim için hala çok istediğimi söyleyemem bunu düşündükçe daha çok stres oluyorum ve istemesem de günde 4-5 tane içiyorum
NovaVina_ decembermum aniden 🥹 ilk başlarda cok boşluğa düstüm ancak 5 gün sonra cok daha kolay oluyor her şey. Ha stres olunca aramıyor değilim ancak bu defa da bebeğimi düşünüyorum o orada mücadele verirken ..
parmkbr sedanurtosun doktor bana 1200 1500 lerden sonra kese görünür dedi sende o zamanlarda git bence
mom2026 Merhaba bende bir kimyasal gebelik yaşadım bugün kan tahlili vermeye gittim beta icin bakalim inşallah güzel sonuçlar gelir sağlıkla kucağımıza aliriz
NovaVina_ semaz gittim canım 🥹sende durumlar nasıl ? Beyzz6 22 nisan 496 cikti canım. Bir de bugun gittim son olarak. Salı günune de randevu aldım keseyi görmek için 🥹
semaz NovaVina_ Duygulardan duygulara geçiyorum ben ya. Haftaya perşembe olmayacak bana. Rüyamda ranza kavgası yapan ikizler görüyorum dldldldlfl
Beyzz6 NovaVina_ bende 22 nisanda verdim 553 çıktı bide dün verdim 931 çıktı kuzum çok şükür ya valla çok seviniyorum hepimizin adına 🥹🥹 pazartesi doktorum çağırdı
cnsuhelim Ben beklemiyordum sürpriz şekilde oldu ilk betam 12 bin küsür çıktı ve kese ve yolk saç göründü bi hafta sonra gittim 6+3 de ve bebeği ve kalp atışını dinledik 🥹🥰