ikizlerkadini ikimelekannesi61 ayy Allah razı olsun inşallah benimde burdaki kızların da isteyen herkese de versin inşallah 🤲
Guness_ defne1907 ikimelekannesi61 ikizlerkadini Şu an nasılsınız hanımlar ? Ben de aynı sorunu yaşıyorum . 2 kayıp
mervetrkmn3 ikimelekannesi61 ben 6+6 oldum bugün 6+2 iken kalp atışı duyulmadı bebek kesede yeni oluşmaya başlamış benimde kahverengi leke var kese etrafında kanama alanı yokmuş ne zaman kalp atışını duydunuz siz acaba yarın gitsem 6+7 oluyorum duyar miyim
ikimelekannesi61 mervetrkmn3 bence acele etmeyin büyük ihtimalle geç döllenme olmuş gibi kese etrafında kanama alanı da yoksa yerleşme kanaması olabilir ben 7+4 de duydum kalp atışını leke gelince doktora gittiniz mi
mervetrkmn3 ikimelekannesi61 en son 27 nisanda gittim bebek yeni oluşmuştu onu gördüm ama kalp atışı yoktu lekem bazen oluyor bazen olmuyor progestan iğne ve hap kullanıyorum
ikimelekannesi61 mervetrkmn3 biraz daha beklemeniz taraftayım tabi tercih sizin ama bence bi 7.haftayı görün
defne1907 ikimelekannesi61 benim 16 haftaya kadar ara ara hep oluyordu kahverengi ve akıntı şeklindeyse korkma
ikimelekannesi61 defne1907 şu an kesildi şükür progestan kullanmaya devam ediyorum yarın 10 haftalık olacak inşallah
Glowess damlaa51 hiç korkmayın gören hafta yaşadım aynısını doktorum Progestan verdi 5 gün sonra kesti ilacı korkutuyor fakat kan olmadığı sürece panik yapmayın aynı durumları yaşadım
defne1907 ikimelekannesi61 ben de çok kullandım alttan kullanın daha çok faydası oluyor inşallah tekrarlamaz
ikimelekannesi61 defne1907 inşallah ne zamana kadar kullanmam gerekiyor devlet hastanesindeki doktorlar net bilgi vermiyorlar bide kızıyorlar soramıyorum da
ikizlerkadini Guness_ suan 13 +1 deyim cok şükür bi sorun yok kan sulandırıcı larla devam ediyoruz sizde durumlar nasıl
Guness_ ikizlerkadini bende herhangi bir kanama alanı yok kültür sonuçları temiz ama kahverengi akımtım oldu ara ara . Dün kormızı birkaç kez gördüm doktorum coraspin E ara verelim dedi.
ikizlerkadini Guness_ muhtemelen akinti aktif kanama ya dönmesin diye dir önlem amaçlı ara verirmiş tir progestan başladınız mi
Guness_ ikizlerkadini yok hayır vermedi . Dün ilk defa kullanmadım coraspini ve leke olmadı. Sanırım onun etkisi oldu lekelenmeye