begonvilll8 Busranur_mnts tuvalete çıkmalarda sıklaşma olmuş muydu ? Bugün olduğundan daha fazla çıkma ihtiyacı hissettim doğuma yakın vücut kendini temizlermiş bir yerde okumuştum
Busranur_mnts begonvilll8 doğru csnım son hafta affedersin hafif ishal gibiydim karnım 3 4 gün önce düşmüştü kaburgamın aşağısı 3 parmak falan boştu zaten küçük tuvalete sık sık gidiyordum hep
gunes866_ begonvilll8 ben ikincide sancı değilde agrı gibi bişey başladı düzensiz belirsiz. 38 i gecmişyi haftam. Bi iki saat oldu geçmedi önlem amaçlı gidelim dedim esime. Çünkü 2. Doğumun ve sancı değildi bu acı. Bi gittim 1 buçuk saat dolmadan doğum oldu
mhtcee Doğum ağrısı olsa anlarsın benim önce suyum geldi sonra ağrı başladı ama daha keskin acı oluyor. Süresine bak adet ağrısının kuvvetli hali bir anda girip çıkacak şekilde başlamıştı benim
gerigeldik Busranur_mnts Allah Allah çok ilginç belki cihazda problem vardır yoksa o sancıların çıkmaması imkansız 😄
Busranur_mnts gerigeldik bence de yaa sırf o yüzfen çağırınca ebe gelmemişti hemen ben kendimden o kadar ses çıkacağını tahmin edemezdim 😅
_Medine Busranur_mnts ay sanada bissuru soru sordum k.bakma ama son olarak akıntın cogalmismiydi bende bebişi bekliyorum son haftadayim gelesu yok gibi🥲
nilaytygr Sabah tuvalete uyandım geri yattım kasık ağrım başladı bi karnıma vurdu bi kasıklarımda adet olcakmışım gibi ama sürekli ağrı duş aldım yattım henüz geçmedi 37+4 düm acaba doğum ağrısı mı bilen var mı?
Busranur_mnts _Medine sorun değil canım severek cevaplarım🥰 benim akıntım hep çoktu o yüzden net bişi diyemicem