begonvilll8 haftamdayım sabahtan beri karnıma ara ara sancı giriyor daha önce de olmuştu ama bugünkü kadar sık olmadı regl sancısı gibi keskin ama kısa süreli oluyor bu şekilde doğumu başlayan oldu mu ? Sizlerin nasıldı ?
gerigeldik begonvilll8 bende 34. haftada başladı adet ağrısı şeklinde ama şiddetli oluyordu. 34-35-36-37 her hafta düzenli nst girdim sancılar 79u görüyordu ama öyle dayanılmayacak sancı hissetmiyordum ben. 37+1de gece bi anda suyum geldi sonra dayanılmaz sancılar başlayınca anladım doğum başladığını. Hastaneye gittiğimde acil sezaryene aldılar
Busranur_mnts begonvilll8 benim direk suyum geldi sancılarım sonra başladı adet ağrısı gibiydi ilk başta sonradan kuvvetlendi geçmez sıklaşırsa takip edin kendinizi
busraa_30 begonvilll8 bende de 37. Haftada adet sancısı gibi geldi uykudan uyandım daha 10 dk olmadan suyum geldi. zaten hemen doğum başladı çok kısa sürdü bende
Busranur_mnts gerigeldik benim de 36+6da nstde 50 70 sancı çıktı 34xen beri düzenli kasılma oluyordu 37+5de akşam suyum geldi ama ne hikmetse doğumda asla sancı çıkmadı hep 25 30 öyle doğurdum
begonvilll8 Busranur_mnts suyunuz geldiğinde kaçıncı haftanızdaydınız ? Bir de ağrılar doğum anı yaklaştıkça daha mı şiddetleniyor 🫣
gerigeldik Busranur_mnts nasıl ya suyunuz geldikten sonra hiç sancınız olmadı mı ben öldüm öldüm dirildim hastaneye gidene kadar
Beyza-mkl22 Bende 36 hafta oldum,normalde de kasılma ağrı oluyor ama bugün düzenli olarak bir müddet 6 dk da bir sancım oldu sonra geçti, dayanılmaz değildi ama doğum başlayacak sandım düzenli olunca
begonvilll8 busraa_30 ben de şu ana kadar nst de sancı çıkmadı, suyum da gelmedi sadece 38. haftayla birlikte sancılar sık sık olmaya başladı doğumunuz normal mi oldu peki ?
Busranur_mnts gerigeldik sancım olmaz mıı su geldikten sonra başladı adet ağrısı gibş brn su çok geldi diye hemen hastaneye gittim hastaneye yatana kadar ağrılarım şiddetlendi sonrasında ben hastaneye bile inletmişimdir baya ağrım olsu sıklardı ama nstde gözükmedi asla
Busranur_mnts begonvilll8 37+5de suyum geldi ağrılarım adet ağrısı gibi başladı sürekli şiddetlendi doğum zamanına yakın gerçekten zor oluyor sancılar
gerigeldik Busranur_mnts Allah Allah çok ilginç belki cihazda problem vardır yoksa o sancıların çıkmaması imkansız 😄
Busranur_mnts _Medine benim 34 haftadan beri kasılmalarım oluyodu ayaktayken karnım sertleşiyordu uzanınca geçiyodu falan o gün de akşam biraz ayakta kaldım namaz falan kıldım karnım sertti baya rahatsız etti beni uzanayım dedim 5 10 dk geçmeden pıt diye bi ses duydum anlık bi ağrı girdi kasıklarıma akıntı hissettim lavaboya gittiğimle suyun boşalması bir oldu
begonvilll8 Busranur_mnts tuvalete çıkmalarda sıklaşma olmuş muydu ? Bugün olduğundan daha fazla çıkma ihtiyacı hissettim doğuma yakın vücut kendini temizlermiş bir yerde okumuştum