Miracle_1 hunerg belirti var mıydı böyle gördükçe yarın kan veresim geliyor 😇 ama çıkmazsa diye de çekiniyorm
_Mother_ Yaa ben 13 Nisan da yumurtlama gördüm gecesi de değerlendirdim acaba testte çıkar mı 8 gün olmuş
Nims _Mother_ uygulamaya göre benim de 13 ama ben daha önce yumurtladım sanırım çünkü sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi ve iki gün aralıklarla sürdü ama emin değilim çünkü bu ay çok saldım kafaya takmadım hiç bat 27 mi senin de
_Mother_ Nims yumurtlamaya göre evet ovülasyon testi kullandım düzensiz benim 32 35 37 değişiyor 27 Nisan 35. Gün oluyor iştw en son 24 martta olmuştum acaba ne zaman test yapsak doğru sonuç çıkar
Nims _Mother_ ay bilmiyorum ki kafa karıştırıcı bir süreç 25-26 düşünüyorum ben ama bilmiyorum geçen ay 11 gün geciktim mesela hayatımda ilk defa acaba bu ay gününde olur muyum bilmiyorum
susu1234 Dün sizi tebrik etmiştim bugün bende pozitif haberi aldım :) hadi sağlıklı süreçler olur inşallah hunerg
esavas27 susu1234 dün test negatif demişsiniz bugün pozitif mi oldu bende 20 Nisan kaset test yaptım negatifti bat 28 Nisan ben çatlatma iğnesi de oldum 8 Nisan eğer sizin test dün negatif bugün pozitifse bana da bi umut oldu şuan
susu1234 Çok hasta oldum bu ara, acile gittim mide bulantısı, baş dönmesi, kasık ağrısı vs den. Gebelik testide istedim, 25 çıktı beta. Daha çok yeni inş sağlıklı gelişir. Sizin betalar kaç
susu1234 Dün hatta ondan önceki günde evde test yapmıştım negatifti. Bugün kan verdim kanda çıktı. Evde yapsaö gene negatif gösterir belkide. Doğru sonuç vermiyo bence başlarda
Krnn1 Miracle_1 yaptım ben canım adetten 5 gün önce çok silikti 2 gün öncede böyle çıktı pazartrsi kan vericem bugün regl günüm