Krnn1 Miracle_1 yaptım ben canım adetten 5 gün önce çok silikti 2 gün öncede böyle çıktı pazartrsi kan vericem bugün regl günüm
susu1234 Miracle_1 benimde üç gün var regle. Dünntest yaptım negatif çıktı. Baş ağrım, kasık ağrım ve halsizliğim var. Oladabilir gibime geliyor regl gününü bekliyorum.
Miracle_1 emine136 benim karışık aslında bende çözemedim 😊 sat 5 marttı nisanda adet olmadım 6-8-12 Nisan değerlendirdim rastgele yumurtlama takibi yapmadım en son ilişkiden yarın 10 gün geçmiş oluyor kanda çıkar mı merak ettim erken mi diye
Miracle_1 emine136 belirti olarak göğüs hassasiyetim ve beyaz kremsi şeffaf karışık akıntım olouor sürekli ıslaklık hissi sende var mı ben hiç gebelik yaşamadığım için şu bu belirti bilemiyorum diyemiyorum
emine136 Miracle_1 ben diğer ay kimyasal geçirdim ve bildiğim bişey vardı akıntı hep vardı beni rahataız eden ıslaklık vardı bunlar hamilelik belirtisi olabilir ve lekelenme oldu senin dpo kaç eğer 8 9 10 cıvarıysa lekelenme olabilir
Miracle_1 emine136 lekelenme ypk bende ama bilmiyorum cumaya kadar bekleyemeycm galiba ilk kez bir ay es geçiyor regl olmadığım
emine136 Benimde yumurtlama 13 teydi olsa ztn belirti verirdi ben artık hiç bişey yapmak istemiyorum inşallah sen hamilesindir
susu1234 Dün sizi tebrik etmiştim bugün bende pozitif haberi aldım :) hadi sağlıklı süreçler olur inşallah hunerg
arzu_0 Bende dün akşam test yaptjm son adet tarihi 28 mart test böyle çıktı yarın sabah tekrar yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun 🙏