erkekannesi1_ sut maalesef 1 yaşa kadar sindirim sistemine zarar veriyor ben bebeğime 1 yaşından sonra vermeme rağmen ilk içtiği zamanlar karın ağrısından duramadi yavrum. Onun harici mamalarda bebeğin günlük alması gereken vitamin bulunuyor bu çok önemli bir unsur . Çünkü bağışıklık sistemleri tamamlanmamış oluyor ve o vitaminlere ihtiyaç duyuyorlar . Benim bebeğim çok mama seven bir bebek değildi ama zorla da olsa icirmeye çalışıyordum . 6 aylık bebek daha çok küçük ek gıda ve biskuviden gereken vitamin ve proteini alamaz bu da hem bağışıklık hemde sindirim sistemini etkiler belki şimdi gözle fark edilmez ama ileride çok büyük sorunlara yol açabilir . İçiniz rahat değilse içeriği daha temiz olan mamalar araştırıp alabilirsiniz . Ben oğlumda 1 buçuk yaşına kadar kullandım . Ne zaman tamam vitanimi ve proteini artık besinlerden alabiliyor ( 3 ana öğün + 3 ara öğün . Yumurta süt et sebze meyve ) bunları ne zaman yeme başladıysa o zaman kestim . 6 aylık bebek yumurtanın beyazını daha yiyemez mesela ve bı çok gıdayı daha sindiremez. Tabii ki annesi sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz ben sadece görüşümu söylemek istedim