Ftmafdn allyslife 13440 beta hcg ve şuan hesaplamaya göre 5 hafta 6 günlük bir gebelik olması gerekiyor
allyslife Ftmafdn betan çok yüksek, mutlaka en kısa sürede vajinal muayene ol canım, kesinlikle gözükmesi gerekiyor aksi mümkün değil, vajinalde de gözükmüyorsa dış gebelik olma ihtimali yüksek maalesef.
Ftmafdn allyslife benim korkumda bu yönde kızdığım durum doktorumun göbekten görmemiş olmasına rağmen aynı gün alt ultrason istememesi ve beni bu üzüntü ile aşırı düşünmenin içine bırakmış olması
allyslife Ftmafdn evet çok saçma, benim doktorum hemen o an vajinal bakayım diyor bir şey olunca, neden gerek duymadı acaba.. çok ilginç
blnmyld Ftmafdn Geç döllenme olabilir alttan bakılsaydı görünebilirdi belki benimde alttan baktığında görmüştü
ayse345689 Ftmafdn korkma benimkide degerim yüksek olmasına rağmen gözükmedi üç gün sonra gitim gözüktü geç döllenme olabilir hiç korkma
sanli_ Benimki dört haftalıkken kese gözüktü şuan 6 buçuk haftadayım sekiz gün sonra ilk kalp atışını dinlemeye gidecem
fatmagul3008 Ftmafdn benimde 3000 lerde kese görülmüştü karından geç dollenmeydi iyi bı doktora gidin canım
rmy1 Ftmafdn doktorunu değiştir aşkım benim karından gözükmemişti alttan muayene kendim istemiştim doktor bakmıştı ve gözüktü çünkü biliyorum ki eve geldiğimde içim içimi yiyecekti neden gözükmedi diye inşallah iyi haberler alırsın kötü sonuç alsan bile daha önümüzde çok yok var erkenden öğrenirsin en azından haber et buraya ❤️
Ftmafdn rmy1 içime su serpildi bundan sonraki süreç nasıl geçer bilemiyorum ama doktor konusunda hala rahat hissedemiyorum
Ftmafdn allyslife çok şükür şimdi çıktım doktorun yanından önce yine göbekte istedi görünmediği için bu kez vajinale geçti kesesini gördük 🥹 şuan için dış gebelik durumu ortadan kalktı. İki hafta sonra tekrar gel dedi fakat ben doktorumdan emin olamıyorum güven duyamadım
rmy1 Ftmafdn en zor ihtimal ortadan kalktı şükür dış gebelik zor diyorlar geç döllenme olabilir mi senin ki adetlerin düzenli mi düzensiz mi olur ama çok sevindim senin adına doktor içine sinmiyorsa başkasını seç dene denemekten konuşmaktan bişey olmaz içine sinen ile devam et
Ftmafdn rmy1 en fazla iki gün gecikme oluyordu ama geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü kese ölçümündede doktor evet tam 6 haftaliğa uyumlu dedi. Şuan sadece boş kese neden onu anlamlandiramadim iki hafta sonra tekrar kontrol