2bebisannesyim zeynepiee bana peronotoliji için alan acmadilar hastanenin radyoloji bölümüne gönderiyorlar oralarda da randovu yok yarın gursuda takipçi olduğun doktora gidecem ins o alan acar peronotoloji için
zeynepiee 2bebisannesyim bana sadece takibin nerde dedi söyledim ve kontrolum yapıldı alan açmak gibi bişey yok
2bebisannesyim zeynepiee söyledim sehir hastanesi de Şefkat yılmaz da biz alan acmiyoruz radyoloji bölümüne gönderildim iki hastanede de randovu yok denildi
2bebisannesyim zeynepiee ben iki farklı hastaneye de gittim acmadilar yarın başka hastaneye gidecem ins o acar
2bebisannesyim zeynepiee peronotoloji alan açılıp randovu veriliyor direk alamıyorsun kadin dogum alan açması lazım
zeynepiee 2bebisannesyim Yok hayır bana herhangi bir alan açılmadı Kestel devlet hastanesi takipliyim doktor ya şevkete ya şehire gidebilirsin dedi girdim ve randevumu alıp gittim bu kadar
zeynepiee 2bebisannesyim ha bu arada seninki riskli gebelik miydi riskli gebeliklerde sevk yapılıyor ve senin doktorun şu hastaneye git diye yönlendirme yapıyor onun dışında sadece detaylı usg ise mhrsden randevu alıyorsun