medineb234 Raana canim ben 9 haftalikim bendede 7 haftada oldu azca pempe reng kanama 8 haftadada oldu geliyo dayaniyo bendede ikiz. Birde kahve reng akinti geliyo doktorum soylediki ikiz hamilelikde normal
ikimelekannesi61 medineb234 ayy bende çok istedim ikiz ama nasip olmadı yarın gidecem canım içimde korkuyla başedemiyorum umarım iyidir miniğim
Raana medineb234 kahverengi akıntı hala devam ediyor mu sizde,ne kadar sıklıkla geliyor?benim plasenta da aşağıda imiş,ondan olduğunu düşünüyorum
medineb234 Raana canimm indi 9 haftalikim hiç bir şey yokk. Amma bunan once oluyordu oda çok az pempe reng geliyordu bitiyordu
ikimelekannesi61 medineb234 ben 7+1 de ve 8+3 de gittim ama ikisinde de tekti galiba tek benimki😂 sağlıkla kucağımıza alalım fa hayırlısı
niinil1 trkmn1903 benimde 10 haftamda olmuştu iki gün kanama devam etti 15 gün yattım annemin evinde hiç hareket etmeden. Şimdi 4 yaşında. Olabiliyor ama önemli olan sakın kendini zorlama sadece yat bir tek tuvalete kalk
huriye_krky bende 7+3 haftalık hamileyim ve bugün ilişkiden sonra kanamam geldi açık kırmızı pıhtı yoktu açıkçası beni çok endişelendirdi