evremkesmis Babyboy3 gittiniz mi randevuya? 34 te bebeğim 2086 gramdi doktor az bu haftalarda 2400 civarı bekliyoruz demişti. 33 te 2100 civarı normal olabilir gibi. Kaç kiloymus bebisiniz
Babyboy3 evremkesmis merhaba yazdığımda gitmemiştim ama simdi vakit bulup cevap veriyorum öğlen gittim 33 haftalık 2 kg dedi normal artık dogum planlaması üzerine konuşalı dedi 🥰 herkese cok teşekkür ediyorum
biriciginannesi 30 haftalık 1400 kilo doktorum az dedi inşallah hemen toparlanır bu aralar baya dikkat etmeye çalışıyorum
amphitrittee biriciginannesi ya ben 28 ya da 29da gittiğimde 850 gr dı canım 32 de bi gittim 1980 gr olmuştu küçük kızım o yuzden bence kendini düşürme hiç sağlıklı beslen bir de
biriciginannesi amphitrittee elimden geldikçe muz kuruyemiş kaşar peynir falan yiyorum sağlıklı olusunda doğduktan sorna kilo.alir
zeymoms3 Babyboy3 ben önüme ne gelirse yiyorum hiç dikkat etmiyorum ama 27 haftaıkken gittim 1350 gramdı şuan 31 haftalığım 2 hafta sonea gidicem şeker falan yok bebek kilo alıyormuş ben kilo almadım 64 le hamile kaldım 67.7 kiloyum sabah tartıldım bebek alıyormuş
byznrgkcn Babyboy3 hemen cevap vereyim bende 33 haftalığım tam bugün , olması gereken ağırlık 1800/2100gr arası , benimki 2300gr , olması gerekenin biraz üstünde iri bebek olabilir dedi doktor