eminekyr Kızlar kendime gelince yaptım sanırım benim yeni yükseliyor bugün bayıltında oydu ilk kez yaşadım hayatımda böyle bişi
hllclm eminekyr canım inşallah gönlüne göre olsun ya. Ben göremiyorum ama ikinci çizgiyi :( inşallah hamilesindir ezanalr vakti
selma128 eminekyr çok streslisiniz biliyor musunuz mesajlarınız falan aşırı stresli oldugunuzu hissettirdi ne zamandir deniyorsunuz
eminekyr hllclm İnşalah canım siyah beyaz olanda daha bi gözükür halde ama işte hayali gibi sanıyorum ama kırmızı ben baktığımda gri değil 😢 inşallah vardır bugün çok kötü etti beni
eminekyr selma128 2.5 yıldır eşim benden 9 yaş büyük eşim 40 a girmeden evlat sahibi olmak istiyorum kendim 29 yaşındayım çok stresliyim evet bende farkındayım 😢
nazifeeeeeeeeee eminekyr 2 gün sonra tekrar test yap bence. Awox marka güvenilir. Koyulaşma varsa güzel haber. Stres yapma Allah büyüktür
huzurlugebe eminekyr Kaset değilde çubuk gibi kalem tarzındakileri de dene istersen kaset bence doğruluğu az
eminekyr nazifeeeeeeeeee sanırım yaptım baya bi bakalım ateşimde var 37.2 Allah büyük yarını bekliyorum
eminekyr marlam lekenlenmem oldu istirahatim var yarın regliye dönerse doktor çağırdı hareket yasak 😢 progestan kullanıyorum da ben doktorumla görüştüm
marlam eminekyr ah be kuzum neden bu kadar sters yapıyorsun demicem çünkü seni anlıyorum üzülme hakkında hayırlısı neyse o olsun nerde yaşıyorsun
eminekyr marlam Şırnak’ta yaşıyorum tayinden dolayı dağ köyünde malesef 😢 birazda merkeze uzaklık stres sebebim
eminekyr Masal2021 regli oldum malesef doktor kist var dedi ama cumartesi bitti reglim bugün silik çizgi yine anlamsız 😄 regli belirtilerim hat safhada