eminekyr Kızlar kafayı yicem kaset testte eki gündür silik çizgi var erken gebelik yapıyorum hayalet gibi anca çıkıyo gerçekten ortada kaldım ya yardım değişik markalarda denedim sonuç yine aynı
huzurlugebe eminekyr Kaset testlerde sanırım sıkıntı var yada daha düşük değer olunca görmüyor çünkü bende kaset testle baktım negatif çıktı üzüldüm ertesi gün kan verdim değerim 136 çıkmıştı yanıltabilir
hllclm eminekyr bnde bu sabah aynı marka ile yaptım ama bu şekilde çizgiler oluşmadı sanki test bozuk gibi geldi. İstersen bi kan ver
selma128 eminekyr benim testte boyleydi erken yapmistim test bozuk gibiydi iki gun sonra uc gun sonra yaptim silik cikti
eminekyr marlam valla bende anlamadım silik olarak erken teste hep var iki gündür de kasette var arkadaşlar ilk dakikalarda net çıktı öyle diyim
nurellaaa__ eminekyr gecikmen varsa kan ver bence uğraşma bu testlerle çünkü bunlarında çoğu doğru göstermiyor artık
hllclm eminekyr bence gecikmeyi bekleyin isterseniz. Veya kan ile netleştirin olmazsa. Bende bi iki gün daha gecikirse kan vermeyi düşünüyorum