a23_ 1melekannesi3858 çok sagol teşekkür ederim korkuyorum ama allah bilir ne olacağını o yüzden dua ediyorum bende rabbim hepimize sağlık uzun ömürler versin
1melekannesi3858 a23_ amin canım amin inan elden gelir bişey yok ne olacağını bı tek rabbim biliyo hepimizin halini bizler bilemiyoruz Allah hepimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebislerimizi inşallah
tuba_grz Emily34 yaa Vala enfeksiyon var dediler yatış yapacaz dediler ben kabul etmedim kimseye söylemedim iyi dediler dedim
1melekannesi3858 tuba_grz enfeksiyon keseni delip ederw Allah korusun suyun gerçekten gelir bu kadar da umursamamazlik yapmayın ya
ayzesa tuba_grz yine sizin kararınız ama Allah korusun enfeksiyon bir kaç günde tedavi edilebilir bir şeyken neden kaçıyorsunuz ki sonuçları daha zor olabilir
Emily34 tuba_grz ay inanmıyorum neden öyle birşey yaptın enfeksiyon çok tehlikeli hafife alınacak birşey değil kendi kararın tabiki Allah yardımcın olsun ne diyim
tuba_grz 1melekannesi3858 yaa öylede neler yaşadığımı da kimse bilmiyor bu çocuğu bile artık düşünecek takatım kalmadı
1melekannesi3858 ayzesa bacım millet tuhaf ya ben hergun o korku ile yaşıyorum resmen ya enfeksiyon kaparsam diye baya kötü bu enfeksiyon olayı ya
ayzesa tuba_grz tabi biz bilemeyiz de Ne diyelim Rabbim şifanızı versin inşallah kolaylıkla atlatırsınız
1melekannesi3858 ayzesa ay bende valla bilmiyorum hiç biseyden korkmuyorum bu illet enfeksiyon olayından baya korkuyorum ne kadar sürede tahlil veriyorsun canım sen
1melekannesi3858 ayzesa benimki 10 15 günde kontrollerim ben daha 22 sinde verdim idrar bu gittigimde de verecem
ayzesa 1melekannesi3858 benim 24. Hafta bitiyor artık 15 günde 1 e döner diye düşünüyorum. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah