Emily34 tuba_grz taburcu olduğun servise git seni tanırlar bilirler zaten banada taburcu olurken acil birşey olursa buraya gel demişlerdi
tuba_grz Emily34 yani yattığım yere mi gideyim servise yoksa kadın doğum salonu var orda bakıyorlar dı oraya mı
1melekannesi3858 tuba_grz haberdar etmeyi unutma bizi de merak ediyoruz inşallah güzel sonuclqr ile donersinn
Emily34 1melekannesi3858 haftaya Salı günü kontrolüm sıvı akıntı çok az gelmeye devam ediyor ama günde ⅔ kez toplasan bi tatlı kaşığı anca yani. Endişelenmiyorum artık alıştım. heralde benim normalim bu diyorum yani 🫠
ayzesa Emily34 ben fitil olarak alıyorum Progestanı onun akıntısı nem oluşturuyor çamaşırımda. Sizin de Vajinal mi ağızdan mı alıyorsun ilacı onu kaçırdım
1melekannesi3858 Emily34 ay aman tek öyle gelsin aşkım birfen gelme olmasın Allah esirgesin yoksa sıkıntı Allah korusun
ayzesa nazifeeeeeeeeee benim bir arkadaşım da böyleydi. Progestan ile takip ederiz ihtiyaç olursa yaparız demiş onun hekimi.
Emily34 ayzesa bende vajinal alıyordum ama benim nem değil bildiğin saf berrak su geliyordu. Sonra suyumun sızdığı anlaşılınca doktorum progestanı artık ağızdan devam edicez dedi ağızdan kullanıyorum
a23_ ayzesa bende 23+2 yim şuan 2 3 parmak açıklık var ve kanamam var serklaj olmadım henüz enfeksiyon olduğu için yatış verildi sonda takıldı bekliyorum bebeklerim ikiz korkuyorum
1melekannesi3858 a23_ aaaa çok geçmiş olsun Allah şifani versin rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah dua etmekten başka çaremiz yok ya
a23_ 1melekannesi3858 çok sagol teşekkür ederim korkuyorum ama allah bilir ne olacağını o yüzden dua ediyorum bende rabbim hepimize sağlık uzun ömürler versin