eminekyr _Mother_ eslem2121 hunerg Kızlar adetime 4 gün var kahverengi lekelenme olmuş hiçbir ağrım vs yok normalde gününde adet olurum asla erken olmadım hayatımda önceden ovitrellede vuruldum o da zamanında olmuştum regli yerleşme olabilir mi pıhtılı kahverengi değil adetim pıhtılı başlar hep
Ahsen58 Yok üç damla damlatdım birde erken gebelik testi yapdım ondada böyle çıkdi bilmiyorm valla daha günüme de var ama böyle çikdi
eminekyr hunerg silik çıkıyor lekelenme olunca da kasette yaptım yine silik doktorumu aradım progestan devam dedi yarın regliye dönerse yanına çağırdı zamana kaldı artık bir kez geldi zaten ondan sonra gelmedi daha da gelmez inşallah
hunerg eminekyr benım ilk gebelıgımde öyle olmuştu canım prgestron kuşlandım sadece 2 defa düzeldi hemen senınde duzelır hayırlısıyla 🥰🙏
guzelanne2 _Mother_ amin teşekkür ederim sende güzel haberler al test yaparsan beni etiketle beni var gibi hissettim 😇
eminekyr eslem2121 yarın doktorum devam ederse gel dedi etmezse hapı iç dedi günün geçince gel progestanın dozunu artırıcam dedi bakıçaz hayırlısıyla 😢
nilaydax tugba60_ bu testi hiç güvenmeyin arkadaşım yaptı çift çizgi gördü koşarak kan testi yaptırdı negatif çıktı