eminekyr guzelanne2 eslem2121 _Mother_ Kızlar benimkilere de bakın bugün başım döndü baygınlık geçirdim uyudum sonra şimdi yine yapayım dedim üsttekilerde benim bugüne ait
_Mother_ guzelanne2 yaa bakalım hayırlısı olsun inşallah bugün de deneyim bir ovülasyon bakalım ne olacak dpo7 oldum 😂🤣
eminekyr _Mother_ ya kaç gündür siik kasettede gördüm adet geçmedi daha 4 gün var birde uzaktayım hemen gidemiyorum bekliyim dedim işte
guzelanne2 _Mother_ dene dene dpo 6 da öyle koyuluk gördüm her zaman silik çıkardı bir tık koyuydu.sonra herkes pik görüyor diye kafamdan attım dpo 8 de geri test yaptım o günde kan verdim 9.36 çıktı
eminekyr guzelanne2 valla bede yaptım bende de var koyuluk ama bu testlerde çıkmayınca insan bisdeğişik oluyo arada kalıyo yakın olsam gram düşünmez kan verirdim
eminekyr _Mother_ eslem2121 hunerg Kızlar adetime 4 gün var kahverengi lekelenme olmuş hiçbir ağrım vs yok normalde gününde adet olurum asla erken olmadım hayatımda önceden ovitrellede vuruldum o da zamanında olmuştum regli yerleşme olabilir mi pıhtılı kahverengi değil adetim pıhtılı başlar hep
guzelanne2 _Mother_ amin teşekkür ederim sende güzel haberler al test yaparsan beni etiketle beni var gibi hissettim 😇